lørdag 6. mars 2010

Usikker

Hei

Då er det 1 uke igjen til Skövde 6-timmars, altså eksakt 1 år siden jeg fikk menisk skaden (sikker utløst av dette løpet), har sedan operasjonene i Juni sakte og sikker trenet meg opp og har de siste månedene ikke hatt noen problemer med kneet. De siste 2 månedene har jeg fått trent nesten så myket som jeg hadde som mål (har ikke velat øke trenings mengden for mye da dette vil øke sjansen får skader, etter førre helgens 51km inne på Bislett blev det 20 km både på Onsdag og Torsdag.
Hadde planer om 3 stk 20km denne uken og sen vila neste uke (med en kort 10km på onsdagen) som forberedelse til Lørdagens Ultra Moro ;-), Men direkt etter Torsdagens 20km fikk jeg en underlig følelse ("murring") i samme kne som jeg opererte, det gjør ikke vondt (men bare føles rart). Har bestemt meg og ikke løpe noen innen Onsdagen, om denne "underlige følelse" fortsetter må jeg vurdere loppet i Skövde (får håpe dette bare er Psykiskt) ;-)
Ha en fin helg

3 kommentarer:

 1. Hei Anders

  Kneet holder, det er det eneste stedet jeg ikke har vondt, etter att jeg opererte menisken.
  Det kan murre litt som du sier noen ganger, men det blir aldri verre enn det, så bare stå på til helgen.
  LYKKE TIL.

  SvarSlett
 2. Hei

  Tror/håper det bare er baker cysten som spøker, den blir litt større når den overbelastes.

  Takk,, gleder meg til helgen ;-)

  Hur går det med helen din? håper vi kan løpe tilsammens snart ;-)

  Anders

  SvarSlett
 3. Hej Anders, jag skall ta hand om dig om det blir jobbigt i Skövde.
  Själv är jag sjuk med bihålor som vattenballonger..:-( sådet blir inget 6-tim för min del. Men jag kommer och hejjar på dig...

  SvarSlett